meditations from a viewfinder

(for a short explanation in english, please click the info-button in the first  picture under the next heading: 'some photo's from my book 64.9') 

Send e-mail mail_outline om 64,9 - een grensgeval  te zien of om het boek te bestellen, klik hier 

om 64,9 - een grensgeval  te zien of om het boek te bestellen, klik hier
64,9 - een grensgeval bestaat uit 24 foto's en 24 teksten die in de eerste helft van 2014 zijn opgenomen resp. geschreven. in die tijd stak ik een onzichtbare grens over die me meer bleek bezig te houden dan ik gedacht had. de foto's zijn op betekenisvolle momenten afgelezen aan de wereld, de teksten zijn een soort momentopnamen uit mijn hele leven. 
alle teksten en foto's tezamen vormden eind 2014 een expositie in 'galerie atelier de werkvloer' in utrecht. de foto's zijn los te koop als hoge kwaliteit archiefwaardige pigment prints op A3 voor €175 per stuk. elke koper krijgt er een klein exemplaar (17x17cm) van het boek bij, zodat je over alle teksten beschikt. email me svp voor details en bestelwijze van de foto's.
64,9 is ook als schitterend gedrukt boek op groot formaat (30x30cm) te koop voor €86,50. email me svp voor details en bestelwijze van het boek. je kunt hier het hele boek alvast digitaal bekijken, zie de kopregel boven deze tekst. als je kiest voor een groot scherm zijn de teksten goed te lezen, maar de foto's moet je eigenlijk in druk of als originele print zien. het boek heeft een hard kaft waardoor het goed openvalt, en een stofomslag dat je ook kunt zien in de digitale preview (het voorplat is de eerste en het achterplat de laatste afbeelding). 

Send e-mail* Input required
Website by Tomston